Download APP
EUR
 • BRL
 • CAD
 • CHF
 • CLP
 • COP
 • EUR
 • GBP
 • GHS
 • HUF
 • INR
 • MXN
 • NGN
 • PLN
 • RON
 • SEK
 • UAH
 • UGX
 • USD
 • ZAR

Pitanja

Uopšteno

 • 1
  Šta je Multilotto?
  Multilotto.net je jedan od vodećih međunarodnih servisa za lutrijsko klađenje, koji nudi mogućnost bezbednog klađenja na nekim od najvećih lutrija sveta. Mi nismo lutrijski operateri.
 • 2
  Koje su prednosti Multilotto.net?
  Multilotto.net teži ka tome da razvije uzajamno korisnu saradnju sa svojim klijentima, partnerima i dobavljačima. Sigurnost i bezbednost su naši prioriteti broj jedan. Zahtevi korisnika biće ispunjeni na najkvalitetniji način. Multilotto.net vam pruža mogućnost da učestvujete na najvećim i najuzbudljivijim lutrijama širom sveta sa računara ili mobilnog telefona. Ne morate biti prisutni u radnjama lutrija da biste kupili tiket.
 • 3
  Kada je osnovan Multilotto.net?
  Multilotto.net počeo je sa radom na prvoj verziji platforme u jesen 2010. godine, a lansirana je u kasno leto 2011. godine.
 • 4
  Da li Multilotto.net ima misiju?
  Nastojimo da postanemo online platforma broj jedan za međunarodne lutrijske tikete. Zahtevi korisnika biće ispunjeni na najkvalitetniji način. Multilotto.net teži ka tome da razvije uzajamno korisnu saradnju sa klijentima, partnerima i dobavljačima. Sigurnost i bezbednost su naši prioriteti broj jedan.

Dostupne Lutrije

 • 1
  Šta je Powerball?

  Powerball je američka loto igra prodata u 44 poseda sa zajedničkim džekpotom. Postavljena je od strane Multi-State Lottery Association (MUSL), neprofitne organizacije koja je formirana na osnovu ugovora između lutrija. Powerball je igra sa početnim džekpotom od $40 miliona koji može da naraste na nekoliko stotina miliona tokom izvlačenja. Da bi igrali Powerball, igrači moraju da izaberu 5 brojeva iz grupe ponuđenih u rangu od 1-69 i dodatni broj (Powerball) iz druge grupe sa rangom od 1-26. Za vreme izvlačenja, dodatni broj (Powerball) se izvlači iz posebnog bubnja. Dodatni broj omogućava igračima da upotpune svoju džekpot dobitnu kombinaciju. Igrači mogu svoje brojeve odabrati ručno, mogu selektovati neke od ranije korišćenih (Omiljeni brojevi), ili se mogu opredeliti za nasumičan odabir brojeva (Nasumično). Pored toga, igrači mogu izabrati Pretplatu i na taj način se osigurati da nikada neće propustiti izvlačenje.

 • 2
  Šta je Mega Millions?

  Mega Millions je jedna od najpoznatijih lutrija u Americi. Da bi igrali Mega Millions, igrači moraju da izaberu pet brojeva u rangu od 1-70 i dodatni broj, Mega Ball, iz odvojene grupe brojeva u rangu od 1-25. Dodatni broj omogućava osvajanje Mega Millions džekpota, kao i nekoliko sekundarnih nagrada iz devet nagradnih kategorija lutrije. Igrači mogu izabrati brojeve ručno, mogu selektovati neke od ranije korišćenih brojeva (Omiljeni brojevi), ili se mogu odlučiti za nasumičan izbor brojeva (Nasumično). Pored toga, igrači mogu da odaberu Pretplatu i na taj način se osiguraju da nikada neće propustiti izvlačenje. Početni iznos Mega Millions džekpota je $40 miliona.

 • 3
  Šta je Euromillions?

  Euromillions je transnacionalna lutrija sa najvećim obrtom džekpota u Evropi , pokrenuta 7. februara 2004. godine od strane francuske Française des Jeux, španske Loterías y Apuestas del Estado, i lutrije Velike Britanije Camelot. Prvo izvlačenje se odigralo 13. februara 2004. godine u Parizu. Na početku, jedino su VB, Francuska, i Španija učestvovale, a zatim su se austrijska, belgijska, irska, luksemburška, portugalska i švajcarska lutrija 8. oktobra 2004. godine pridružile izvlačenju. Izvlačenja se održavaju svakog utorka i petka uveče u 21:45 u toku zime (20:45 tokom leta) u Parizu.  Igrači na Multilotto.com koji su zainteresovani za EuroMillions džekpot mogu igrati tako što će selektovati 5 brojeva od ponuđenih 50, kao i dva dodatna broja koja se nazivaju “Srećne Zvezde”, koje biraju iz drugog dela u kojem se nalazi 12 brojeva. Dodatni brojevi omogućavaju igračima da osvoje dopunske nagrade ili da kompletiraju svoju džekpot kombinaciju brojeva. Igrači mogu ručno birati brojeve, mogu koristiti ranije selektovane brojeve (Omiljene brojeve) ili se mogu opredeliti za nasumičan odabir brojeva (Nasumično). Dva puta godišnje, EuroMillions nudi igračima mogućnost učestvovanja u Euromillions Super Izvlačenju. U Super Izvlačenju, početni džekpot iznosi €100 miliona i raste sve dokle ga neko ne osvoji.

 • 4
  Šta je Bonoloto?

  Bonoloto je veoma popularna loto igra u Španiji i ona je mali brat La Loteria Primitiva, španske loto igre. BonoLoto se igra ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom u Španiji.

  Bonoloto koristi sistem lutrije sa jednim bubnjem. Da bi igrali Bonoloto, izaberite 6 brojeva u rangu od 1-49. Tokom izvlačenja će biti selektovan i sedmi broj. Ovaj dodatni broj, ili drugačije “complementario” broj, ne može da donese džekpot-dobitnoj kombinaciji. Međutim, ukoliko pogodite pet glavnih brojeva i još complimentario broj to će Vas odvesti do druge nagrade.

  Igrači mogu da odaberu formu od 8 linija ili da unesu remi u sistemskom obliku od 8, 9, 10, ili 11 brojeva. Sistemska igra stvara sve moguće kombinacije selektovanih brojeva i povećava šansu igrača za osvajanje nagrade. Igrači mogu da odaberu brojeve ručno, mogu da dopuste da sistem izvrši nasumičnu selekciju brojeva ili mogu da izvrše odabir brojeva od onih koji su sačuvani na Multilotto.com (Omiljeni brojevi).

 • 5
  Šta je La Primitiva?
  La Primitiva je jedna od najstarijih lutrija, datira još iz davne 1763. godine kada je takozvana “Loteria Real” (Kraljevska Lutrija) bila prvi put predstavljena od strane kralja kao zvanična lutrija Španije. U 2013. godini La Primitiva našla se na listi lutrija sa najvećim svedskim dobicima. La Primitiv-u možete igrati online na multilotto.net na moderan, siguran i bezbedan način, kladeći se na svoje srećne brojeve i učestvujući tako u loto tradiciji dužoj od 200 godina!
 • 6
  Šta je New York Lutrija?

  NY lutrija, ili New York Lutrija, je jedna od najvećih klasika i najpopularnijih lutrija u svetu, poznata po legendarnom sloganu: "Hej, nikad se ne zna...". Moto koji svaki loto igrač može da prisvoji.

  New York Lutrija je počela da postoji 1967. godine kao treća moderna Američka lutrija, nakon početka Puerto Rico-a 1934. godine i New Hampshire-a 1964. godine. Lutrija obezbeđuje prihode za javno obrazovanje i smeštena je u Schenectady.

 • 7
  Šta je Mega-Sena?

  Mega Sena je Brazilska vodeća lutrija, poznata po svojim impresivnim džekpotovima, koji mogu da pariraju bilo kojoj drugoj lutriji u svetu, dok u poređenju sa Powerball-om i Mega Millions-om postoji znatna razlika.

  Lutriju krakteriše jedinstveni fromat igranja i specijlano godišnje izvlačenje (Mega da Virada). Postoji još od 1961. godine, kanališući deo prihoda u humanitarne svrhe i programe za društveni i kultruni razvoj.

 • 8
  Šta je California SuperLotto Plus?

  California Super Loto je najpoznatija i najpopularnija kalifornijska lutrija koja je u velikoj meri doprinela ukupnom bogatstvu zemlje od kada je pokrenuta 1984. godine. Nakon prihvatanja Predlog 37 od strane kalifornijskih glasača, Zakonom Kalifornijske Državne Lutrije iz 1984 odobrava se pokretanje lutrije.

  Prvi tiketi su kupljeni 3. oktobra 1985. godine. SuperLotto Plus je jedina igra u Kaliforniji koja se igra u stilu Mega Millions-a. SuperLotto Plus izvlačenja se obavljaju svake srede i subote. Igra je pokrenuta 1986. godine kao California Super Lotto. 2000. godine ime je promenjeno u SuperLotto Plus.

 • 9
  Šta je SuperEnaLotto?

  Igrači Italijanske lutrije imaju čitav spektar različitih igara koje su im na raspolaganju za igranje, ali se bez svake sumnje ističe glavni italijanski loto pod nazivom SuperEnaLotto. Pokrenut decembra 1997. godine, baziran je na dobro poznatom EnaLotto-u koji u Italiji postoji još od 1950. godine. Izvlačenja se obavljaju utorkom, četvrtkom i subotom u 8:00 posle podne.

  Osvojeni džekpotovi su među najvećim u svetu, a šanse za pobedu su jedne od najnižih u svetu. Rekordna nagrada iznosila je €177,800,000, nakon više od 8 meseci obrtanja džekpota, najveći pojedinačni tiket do sada bio je vredan €177,800,000 ($247,943,104). Osvojen je od strane grupe ljudi koju je činilo 70 pobednika, 30. oktobra 2010. godine.

 • 10
  Šta je El Gordo de La Primitiva?

  Nacionalna lutrija Španije, Loterías y Apuestas del Estado, ima dugu tradiciju održavanja nekoliko posebnih izvlačenja svake godine. Najpoznatiji među tim izvlačenjima koji karakteriše velika novčana raspodela i tradicija je svakako El Gordo Primitiva i El Gordo Navidad Božićna lutrija, takođe poznata u Španiji i kao Loteria de Navidad.

  El Gordo de La Primitiva se održava na nedeljnoj bazi, svake nedelje u Španiji. Jednostavno samo odaberite 5 brojeva iz ranga od 1 do 54 i ključni broj iz ranga od 0 do 9. Ključni broj biće isti za sve Vaše opklade na tiketu. Nagradu ćete osvojiti ukoliko pogodite najmanje dva broja.U slučaju da pogodite jedino ključni broj , dobićete novac odigran na tiketu. Izvlačenja se održavaju u nedelju u 9:00 posle podne (Špansko vreme).

 • 11
  What is the German Lottery 6aus49?
  The German lottery LOTTO 6 aus 49 offers 8 prize divisions and two weekly drawings, which gives players great chances of becoming winners in the popular national lottery. Players are required to choose from a guess range of 1-49 for the regular numbers and 0-9 for the additional number. Only one additional number can be chosen, and it will apply to all the lines purchased.

  The Deutscher Lotto-und Totoblock (DLTB) created the Germany Lotto in 1974, and it continues as Germany’s most popular lottery today. The lottery is run by consortium of German lotteries that preside over different regions of the country or specific lottery formats. Each organization governs the DLTB for three-year periods. Germany Lotto’s record jackpot, €37.6 million, was won in 2007.

 • 12
  What is the Cash4Life lottery?
  Cash4Life is one of the youngest multi-state lottery games in the U.S. since it was launched back in 2014, but it already attracted millions of players with its compelling format and high prizes. In the very beginning, Cash for Life lottery was only available to players from New York and New Jersey, but as the time went by several other states joined in.

  Cash4Life is played in a similar way as all other games with dual-matrix. Anyone who wants to participate has to select five numbers from the main drum with 60 balls, and one additional Cash Ball from the second drum, with only four balls to choose from. This leaves players with amazing odds of 1: 21.846.048 for winning the jackpot.

 • 13
  What is the Irish Lotto?

  The Irish Lottery takes place twice a week on Wednesdays and Saturdays and features jackpots worth at least €2 million – the record jackpot was over €9 million!

  Playing is easy – simply pick 6 numbers from 1-47 and if you match them all you’ll win the jackpot. Tickets cost only €2! The Irish Lotto offers some of the best odds of hitting the jackpot of any of our lotteries. Try it for yourself and see if you have the luck of the Irish!

 • 14
  What is the Polish Lotto?

  The Polish Lotto is one of our best value lotteries, costing just €1, offering great odds of hitting the top prize and jackpots in excess of €2 million. The record jackpot is in fact over €9 million – so it’s easy to see why this lotto is such a big hit!

  Draws take place three times a week at 8.40pm (CET) and you can check results quickly and easily on our results page. It’s really easy to play as well, just select 6 numbers from 1-49. If you guess them all correctly you’ll win our jackpot. Try Polish Lotto for yourself today.

 • 15
  What is the Bitcoin Jackpot lottery?

  Bitcoin is the cryptocurrency sensation that is sweeping the world and now you can get your chance to get a piece of the action by playing Bitcoin Jackpot Lottery, which offers a top prize, your very own mountain of Bitcoins.

  The draw takes place every day of the week, apart from Sunday, at 9.30pm and it costs just 30.00 kr for a single ticket. When you play Bitcoin Jackpot Lottery, you’re actually betting on the results of the Spanish Bonoloto. However, if you win you’ll receive our top prize of a set amount of bitcoins. You can also choose the cash equivalent. To play simply choose six numbers from 1-49. If you match all numbers correctly you’ll win the top prize!

 • 16
  What is the Norway lotto?

  The Norway lotto - also known in Norwegian as Norsk Tipping Lotto - is a national lottery which has been ran by the Norwegian state since 1986. It is the biggest money-game in the country and offers 1 draw each week. There are a total of 34 numbers to choose from in Lotto Norway - get 7 of them right and you win the jackpot. Due to the low amount of numbers available, the Norway Lotto is one of Europes lotteries with the highest probability of winning.

  Visit Multilotto today to purchase your tickets for the Norway Lotto and enter yourself in the draw to change your life forever. If you would like to take a flutter on the bigger European lotteries, such as Euromillions and Eurojackpot, Multilotto also has you covered. We offer players the chance to play the biggest lotteries from around the world. What are you waiting for? Start playing today!

 • 17
  What is Canada Lotto 6/49?
  Canada Lotto 6/49 on Kanadan kansallinen lotto. Peliin voi osallistua yhtä helposti niin Kanadan kuin muidenkin maiden kansalaiset! Canada Lotto 6/49 -pelissä on jaossa uskomattomia jättipotteja. Todennäköisyys jättipotin voittamiseksi on 1:13,983,816. Arvonnat pidetään kahdesti viikossa, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 03.30 CET. Yksi lottorivi maksaa €2.00.
 • 18
  What is the Viking lotto?
  The lottery with the coolest name, the Vikinglotto is a lottery which came to be in 1993 and it’s in conjunction with the national lotteries of nine European countries: Norway, Sweden, Denmark, Iceland, Finland, Latvia, Lithuania, Estonia and Slovenia. In the Viking Lotto, players need to choose 6 numbers between 1-48 and a bonus number between 1-8. Each ticket costs €0.80 and you can have a look at the Vikinglotto odds here at Multilotto. Draws happen weekly; every Wednesday at 21:00 CET.
 • 19
  What is the Austria Lotto?
  In the Austria Lotto, players need to choose 6 numbers between 1 and 45. Each ticket costs 15 kronor and the game offers excellent winning odds making it the most popular in Austria. Talking about odds, the chance of getting all 6 numbers and hit the top jackpot, stands at 1:8,145,060. With draws happening every Wednesday at 18:45 CET and Sundays at 19:15 CET, this lottery gives players the chance to win twice a week.
 • 20
  What is the Swiss lotto?
  The Swiss Lotto is a very popular lottery in Switzerland and it is said to make around 20 to 30 millionaires a year. To play, you will need to select a total of 6 numbers between 1-42 together with an extra bonus number between 1-6. Tickets cost €2.50 each and draws happen twice a week - every Wednesday at 20:00 CET and Saturday at 18:00 CET. Results for the Swiss Lotto can be found here at Multilotto!

Kako igrati

 • 1
  Kako mogu da igram?

  Prijavite se i:
  1. Izaberite loto igru.
  2. Izaberite brojeve.
  3. Platite i srećno!

 • 2
  Da li igram na vašoj lutriji?
  Ne. Multilotto.net nije lutrijski operater. Multilotto.net je platforma za Igrače koji žele da se klade na neke od međunarodnih lutrija.
 • 3
  What is Boost Jackpot?
  Boost Jackpot is an innovative feature that lets you play for a jackpot far bigger than the regular jackpot on four of our biggest lotteries.
  Boost jackpot is available on Powerball, Mega Millions and 6 Aus 49.
  To select the boost jackpot feature simply click on your chose lottery and the click on the ‘Boost Jackpot’ option. Everything else is the same; you pick your numbers in the same way and if you would have won in the regular draw you’ll win the boost jackpot amount if you selected the feature.

Moj Nalog

 • 1
  Zaboravio sam korisničko ime i/ili lozinku

  Kliknite ovde i unsite Vašu e-mail adresu kako biste restartovali lozinku.

 • 2
  Kako da uplatim novac?

  Idite na Kontrolnu tablu i kliknite na ”Deponovanje novca” ispod Vašeg imena i stanja računa. Pratite instrukcije.

 • 3
  Kako mogu da podignem novac?

  Idite na Kontrolnu tablu i kliknite na ”Povlačenje novca” ispod Vašeg imena i stanja računa. Pratite instrukcije.

Rezultati

 • 1
  Gde mogu pronaći rezultate lutrije?
  Rezultate možete pogledati na našoj stranici sa svim rezulatima, a tiket možete uvek proveriti na svojoj Kontrolnoj tabli na Multilotto.net.
 • 2
  Gde mogu da pronađem zvanične rezultate lutrije?
  p>Powerball: Kliknite ovde.
  Mega Millions: Kliknite ovde.
  Euromillions: Kliknite ovde.
  Eurojackpot: Kliknite ovde.
  Bonoloto: Kliknite ovde.
  La Primitiva: Kliknite ovde.
  New York Lottery: Kliknite ovde.
  Mega-Sena: Kliknite ovde.
  California SuperLotto Plus: Kliknite ovde.
  SuperEnaLotto: Kliknite ovde.
  El Gordo de La Primitiva: Kliknite ovde.

 • 3
  Kada mogu da vidim rezultate lutrije?
  Proverite svoju Kontrolnu tablu na svom Multilotto.net nalogu ili pogledajte našu Stranicu sa rezultatima. Rezultati se objavljuju 15-20 minuta nakon zvaničnog održanog izvlačenja.
 • 4
  Kada mogu da vidim nagrade/dobitke?

  Sve nagrade/dobici će biti dostupni na Vašoj Kontrolnoj tabli ili na stranici sa rezultatima u roku od 5-6 sati nakon izvlačenja.

Dobici

 • 1
  Šta se dešava kada pobedim?
  Bez obzira na visinu nagrade koju budete osvojili, od multilotto.net ćete dobiti obaveštenje putem email-a. Sve osvojene nagrade se automatski prebacuju na nalog igrača i mogu dodatno biti prebačene na privatni bankovni račun uz samo nekoliko klikova.
 • 2
  Da li moram da plaćam takse ukoliko pobedim na stranoj lutriji?

  Porezi se dele na dve kategorije:

  (1) Porezi u zemlji u kojoj je lutrija organizovana ili reorganizovana. Ova stavka je drugačija za svaku lutriju. Generalno, dobici koji ne uključuju džekpot su već oporezovani i isplaćuju se u skladu sa pravilima o isplati određene igre. Dobici džekpota se objavljuju pre samog oporezivanja tako da iznos prilikom isplate može biti manji u zavisnosti od poreskih propisa zemlje.

  (2) Porezi u Vašj zemlji. Vaša je dužnost da budete informisani o zakonima koji važe u Vašoj zemlji i da poštujete njene poreske propise. Multilotto ne naplaćuje niti uskraćuje bilo kakve poreze u Vaše ime .

Kazino

 • 1
  Opšta pravila kazina

  Multilotto Kazino Vam pruža mogućnost da izaberete da li želite da igrate sa pravim novcem ili sa novcem za igru. Mi preporučujemo svim našim igračima da počnu sa novcem za igru dok ne upoznaju bolje kazino - na ovaj način možete da vežbate da igrate pre nego što pređete na pravi novac.

  Igranje sa pravim novcem podrazumeva da možete i da zaradite pravi novac! Imamo mnogo sjajnih igara u kojima postoji puno načina da se pobedi i koje nose visoke džekpotove! Ne zaboravite da se uvek možete prebaciti na novac za igranje ukoliko isprobavate neku novu igricu ili jednostavno želite da igrate bez rizika.

 • 2
  Kako igrati?

  Počnite tako što ćete prvo otvoriti nalog. Ukoliko ga već imate, onda jednostavno pronađite igru u kazinu koja Vam se dopada i počnite sa igranjem.

  Novim korisnicima preporučujemo da počnu sa novcem za igru, a zatim da sami pređu na pravi novac kada se budu privikli i stvore sebi mogućnost da odnesu kući veliku sumu novca!

 • 3
  Kako da znam da su igre fer?

  Ishod svih naših igara rezultat je kompjuterizovanog generatora za nasumični odabir brojeva, koji se takođe naziva i GNB ("Generisanje Nasumičnih Brojeva"). Isti mehanizam se primenjuje i kada igrate sa pravim novcem i kada korisite novac iz igre. Potpuno je nasumično i fer, što garantujemo sertifikatom koji smo dobili nakon detaljne provere i odobrenja od strane trećeg lica: NMi Metrology & Gaming Limited

 • 4
  Igra je zaustavljena
  Naši iskusni inženjeri vredno rade na tome da se kazino točkovi efikasno okreću i da sve funkcioniše kako treba. U veoma retkim slučajevima može se desiti da se igra zaustavi ali ne brinite. Molimo Vas da snimite čitavu stranicu i pošaljete nam na [email protected] uz informaciju u koje vreme se to desilo i mi ćemo sprovesti istraživanje. Ne brinite o gubitku novca, igra će automatski sačuvati stanje na kojem ste bili kada ponovo budete pokrenuli igru, moći ćete da nastavite baš tamo gde ste stali.