Menu
Kirjaudu sisään Rekisteröidy
Kieli
Valuutta

Tervetuloa Multilotto.com:iin! Osallistu peleihin ja tee unelmistasi totta!

15:26:45 UTC--4

Yksityisyyssuoja

MULTILOTTO on sitoutunut varmistamaan, että EU:n tietosuojalainsäädäntöä noudatetaan kaikissa tiedonkäsittelyn vaiheissa. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi tietäessään, että käsittelemme heidän henkilötietojaan erittäin luottamuksellisina. Ole hyvä ja lue Yksityisyydensuojamme ajan kanssa.


1. TERMIN ‘HENKILÖTIEDOT’ MÄÄRITELMÄ

Kaikki viittaukset Henkilötietoihin koskevat luonnollisesta henkilöstä saatuja tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti.


2. REKISTERÖINTI

Jotta Käyttäjä voi käyttää Verkkosivustoamme, hänelle tulee olla luotuna sinne tili.

Uuden rekisteröitymisen käsittelyä varten mahdollisen jäsenen on annettava seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, osoite, maa, todennettava sähköpostiosoite, syntymäaika ja puhelinnumero.

Ennen kuin ensimmäinen nosto sallitaan, käyttäjää saatetaan pyytää lähettämään MULTILOTOLLE kopio virallisesta asiakirjasta, josta hänen henkilöllisyytensä käy ilmi (esim. passi, henkilötodistus). Kun saamme varmistettua henkilötietojen paikkansapitävyyden, maksu käsitellään.

Voitot ja nostot pidetään täysin luottamuksellisena ja tiedot talletetaan turvallisiin toimintaympäristöihin. MULTILOTTO ei paljasta voittotietoja kolmansille osapuolille, ellei tietoja vaadita lainpuolesta annettavaksi asianomaisille viranomaisille.


3. HENKILÖTIEDOT

3.1 ASIAKKAAN ANTAMIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Kaikista henkilötiedoista, joista Käyttäjä on tunnistettavissa tai jotka tekevät Käyttäjän helposti tunnistettavaksi, käytetään tästä eteenpäin nimitystä Henkilötiedot.

Kun olet antanut Henkilötietosi, niitä säilytetään MULTILOTON tietokannassa. Näitä tietoja jaetaan vain muille yritysryhmämme yrityksille.

MULTILOTTO sitoutuu siihen, ettei jaa tai paljasta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole saanut sinulta siihen etukäteen lupaa tai ellei tietoja vaadita lainvoimaisen määräyksen tai vastaavan avulla viranomaistoimesta. MULTILOTTO KÄYTTÄÄ KOLMANSIA OSAPUOLIA LUOTTOKORTTIMAKSUJEN JA MUIDEN SÄHKÖISTEN MAKSUJEN KÄSITTELYSSÄ. VAIKKA EMME OTA VASTUUTA KOSKIEN NÄIDEN YHTIÖIDEN YKSITYISYYDENSUOJIA, PYRIMME AINA VALITSEMAAN LUOTETTAVIA JA AMMATTITAITOISIA YRITYKSIÄ.

MULTILOTTO ilmoittaa asiakkailleen aina, kun heidän tietojaan kerätään kolmannen osapuolen toimesta MULTILOTON sivuilla. Mielestämme on tärkeää, että asiakkaamme tietävät tästä, jotta he voivat tehdä oman päätöksensä tietoon perustuen siitä haluavatko he jatkaa jonkin Palvelun käyttöä, joka velvoittaa jakamaan heidän tietonsa kolmannen osapuolen kanssa.

MULTILOTTO käyttää tietoja vain siinä määrin kuin on tarpeellista täyttää tekniset tai lainmukaiset velvoitteet.

MULTILOTTO käyttää antamaasi sähköpostiosoitetta lähettääkseen sinulle tervetuloviestin. Kun olet jäsen, saatamme lähettää aika ajoin sähköpostia, jossa on tietoja erilaisista asioista, kuten erikoistarjouksista tai teknisistä tiedotteista ja muista palveluumme liittyvistä asioista.

Jos Käyttäjä haluaa poistua postituslistalta, hänen tulee tehdä tilausmuutos tilin asetuksissa tai klikata sähköposteissa olevaa linkkiä ”unsubscribe”.

Pyydämme ottamaan huomioon, että MULTILOTTO voi aika ajoin lähettää palvelun huoltoihin liittyviä tiedotteita, kuten tiedotteita koskien yhden tai useamman palvelun hetkellistä poissaoloa huoltojen takia.

3.2 HENKILÖTIETOJEN KANSAINVÄLISET SIIRROT
Henkilötiedot, jotka saamme asiakkailtamme, voidaan säilyttää ja/tai käsitellä missä tahansa maassa, missä MULTILOTON kumppaneilla, toimittajilla, tytäryhtiöillä tai toimittajilla on tiloja.

Hyväksymällä tämän Yksityisyydensuojan annat hyväksyntäsi henkilötietojesi siirtämiseen kotimaasi ulkopuolelle. MULTILOTTO on sitoutunut varmistamaan, että aina kun henkilötietoja siirretään, siirto tapahtuu aina ja ainoastaan MULTILOTTO-yritysryhmän yritysten välillä, joissa yksityisyydensuojan tulisi olla aina hyväksyttävällä tasolla sijainnista huolimatta.

3.3 HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN TAI MUUTTAMINEN
Asiakkaana olet oikeutettu korjaamaan tietoja, jos ne ovat vääriä tai vanhentuneita. Ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], jossa kerrot mitä tietoja haluat muuttaa ja MULTILOTTO pyrkii käsittelemään pyyntösi mahdollisimman pian.

3.4. MUIDEN TIETOJEN KÄSITTELY
MULTILOTTO jäljittää asiakkaittensa IP-osoitteita tarjotakseen heille parempia teknisiä palveluita. Seuraamme IP-osoitettasi käyttäjätietojesi varjolla estääksemme laittomat toimet ja saadaksemme aikaan tositeketjun.

3.5 MUUTOKSET YKSITYISYYDENSUOJAAMME
MULTILOTTO ilmoittaa Käyttäjille kaikista muutoksista, jotka koskevat Yksityisyydensuojaa joko sähköpostitse tai Verkkosivuston etusivulla tai jollain muulla sivulla. Henkilötietoja käsitellään sen Yksityisyydensuojamme mukaisesti, joka oli tietojen keräyshetkellä voimassa.

Jos sinulla on kysyttävää Yksityisyydensuojastamme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ja henkilökuntamme auttaa sinua kysymystesi kanssa.

3.6 VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE KOSKIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN YKSITYISYYDENSUOJIA
MULTILOTTO ei voida pitää millään tavalla vastuullisena siitä, miten kolmannet osapuolet käsittelevät MULTILOTON asiakkaiden henkilötietoja.

MULTILOTTO on vastuussa vain ja ainoastaan omasta Yksityisyydensuojastaan eikä myönnä Verkkosivustolle asetettujen kolmannen osapuolen linkeille kyseistä suojaa.

SUOSITTELEMME, ETTÄ KUN POISTUT VERKKOSIVUILTAMME, TUTUSTUT YKSITYISYYDENSUOJAAN, JOKA KOSKEE SIVUSTOA, JOLLE SIIRRYIT.

3.7 SUOSITTELEMME PIDÄTTÄYTYMÄÄN HENKILÖTIETOJEN JAKAMISESTA KOLMANSILLE OSAPUOLILLE
MULTILOTTO suosittelee painokkaasti, että et paljasta henkilötietojasi vieraille henkilöille tai kolmansille osapuolille chat-keskusteluissa. Muista, että henkilötietosi ovat arkaluontoisia ja mieti aina tarkkaan ennen kuin annat niitä kenellekään, jotta et joudu katumaan myöhemmin.

MULTILOTTO suosittelee painokkaasti, että et käytä käyttäjänimeäsi aliaksenasi. On suositeltavaa, että valitset jonkin toisen nimen käyttäjänimesi sijaan aliakseksesi.

3.8 TILIN SULKEMINEN
Asiakkaanamme voit sulkea tilisi milloin vain.

Sinun tulee ensin nostaa olemassa olevat varat tililtäsi ja lähettää sitten meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] pyyntö tilin sulkemisesta.

Tilin sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki velvoittaa meitä siihen. Käytämme tietojasi ainoastaan, jos jokin viranomainen pyytää niitä koskien petosta tai muuta rikosta. Tämä on ainut poikkeus koskien henkilötietojesi käyttöä, kunnes ne poistetaan kokonaan tiedostoistamme.

3.9 ASIAKKAAN TILIN SULKEMINEN
Asiakkaanamme voit sulkea tilisi milloin vain. Sinun tulee ensin nostaa kaikki olemassa olevat varat tililtäsi ja lähettää sitten meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] pyyntö tilin sulkemisesta. Tilin sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi tiedostoissamme lain määrittelemän ajan. Käytämme tietojasi ainoastaan, jos niitä jokin viranomainen pyytää niitä koskien petosta tai muuta rikosta. Tämä on ainut poikkeus koskien henkilötietojesi käyttöä, kunnes ne poistetaan kokonaan tiedostoistamme.


4. LAITTOMAT TOIMET JA SIIRROT

MULTILOTTO ryhtyy toimeen jokaista huijauksesta tai petoksesta tai sen yrityksestä kiinnijäänyttä henkilöä vastaan, kun kohteena on MULTILOTTO tai sen asiakkaat tai muut henkilöt, jotka käyttävät MULTILOTON tarjoamia Palveluita. Huijaamiseen ja petokseen lasketaan muun muassa seuraavat toimet: vilpillinen maksu, varastettujen luottokorttien käyttäminen, ilman valtuutusta tehdyn maksun takaisin vetäminen tai muu maksun peräyttäminen, rahanpesu tai mikä tahansa muu vilpillinen rahansiirtotoimi.


5. TURVALLISUUSMENETTELYT

5.1 KÄYTTÄJÄN PROFIILI
MULTILOTTO tallentaa evästeiden, lokitiedostojen ja kolmansien osapuolten kautta saadut tiedot, jotta se voi luoda käyttäjistään profiilin. Tämä profiili koostuu tallennetusta tiedosta, jota MULTILOTTO säilyttää yksittäisistä Käyttäjistä ja joka kertoo Käyttäjän katselumieltymyksistä. Siitä johtuen kerätty tieto yhdistetään Käyttäjän tunnistettaviin henkilötietoihin, jotta voimme esittää tarjouksia ja parantaa Verkkosivuston sisältöä Käyttäjää ajatellen. Tätä profiilia käytetään räätälöimään käyttäjän vierailukokemus Verkkosivuillamme ja näyttämään hänelle sopivia mainoksia. Emme jaa profiilitietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

5.2 EVÄSTEET
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan koneellesi ja jotka ovat yhteydessä Käyttäjätietoihin. Evästeiden käyttö ei ole millään tavalla yhteydessä tunnistettaviin henkilötietoihin, kun Käyttäjä vierailee Verkkosivustolla. Käytämme sekä väliaikaisia tunniste-evästeitä ja pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet lopettavat toimintansa heti, kun Käyttäjä sulkee selaimen. Pysyvä eväste on pieni tekstitiedosto, joka ladataan Käyttäjän koneelle pidemmäksi aikaa.

Osa kumppaneistamme käyttää evästeitä Verkkosivustollamme (esimerkiksi mainostajat). Meillä ei ole pääsyä näihin evästeisiin emmekä voi hallinnoida niitä sen jälkeen, kun olemme antaneet luvan käyttää niitä mainontaan.

5.3 LOKITIEDOSTOT
Kuten useimmat muut verkkosivustot, myös Multilotto käyttää lokitiedostoja. Nämä tiedostot sisältävät IP-osoitteen, selaintyypin, internet-palveluntarjoajan (ISP), ohjaavat sivut, käyttöjärjestelmän, vierailuajan ja klikkausten määrä trendien analysointia ja sivuston hallinnointia varten sekä vierailijan liikkumisen seuraamiseksi kokonaisuudessaan sekä demografista ryhmittelyä varten. IP-osoitteita tms. ei yhdistetä tunnistettaviin henkilötietoihin. IP-osoitteet ovat yhteydessä tunnistettaviin henkilötietoihin Verkkosivuston toiminnan varmistamiseksi.

5.4 TURVALLISUUS
Tämä Verkkosivusto tekee parhaansa suojellakseen Käyttäjiensä tietoja. Kun Käyttäjät lähettävät meille arkaluontoisia tietoja Verkkosivuston kautta, heidän tietonsa suojataan sekä verkossa että sen ulkopuolella.

Kun pyydämme rekisteröitymis- tai tilauslomakkeessamme arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortin numeroa, tieto salataan ja suojataan parhaimmalla suojausohjelmalla, mikä on tarjolla, eli SSL-suojauksella. Kun olet turvatulla sivulla, kuten tilauslomakesivulla, selaimesi (ainakin Netscape Navigator ja Microsoft Internet Explorer) alalaidassa oleva Lukko-symboli näyttää olevan kiinni sen sijaan, että se olisi avoinna, kuten tavallisen selailun aikana.

Vaikka MULTILOTTO käyttää SSL-suojausta suojellakseen arkaluontoisia tietoja verkossa, se tekee myös kaikkensa suojellakseen käyttäjätietoja verkon ulkopuolella. Kaikki Käyttäjätiedot, ei siis ainoastaan arkaluontoisia tietoja, säilytetään vain toimistoissamme. Ainoastaan MULTILOTON työntekijät pääsevät käsiksi tunnistettaviin tietoihin. MULTILOTTO tarkistaa kaikki mahdolliset työntekijänsä varmistaakseen, että yhdelläkään ei ole rikosrekisteriä. Työntekijöittemme on käytettävä salasanasuojattuja näytönsäästäjiä, kun he poistuvat paikoiltaan. Kun he palaavat, heidän on annettava salasanansa päästäkseen käsiksi käyttäjätietoihin. Lisäksi KAIKKI työntekijämme pidetään ajan tasalla koskien turvallisuus- ja yksityisyysmääräyksiämme.

Kun lisäämme uuden säännön, siitä ilmoitetaan työntekijöillemme ja heitä muistutetaan siitä, miten tärkeää yksityisyys on ja mitä he voivat tehdä varmistaakseen, että Käyttäjien tiedot ovat turvassa. Lisäksi palvelimet, joilla tunnistettavia henkilötietoja, säilytetään turvallisessa paikassa.

5.5 TIETOJEN SUOJAAMINEN
Jotta MULTILOTTO voi suojella tietojasi, kun se viestii selaimesi kanssa, se käyttää turvallista ja testattua salausteknologiaa Thawtilta. Verkkotapahtumia suojaa edelleen erittäin luotettava järjestelmä, jonka toimittaa maailmanlaajuisesti tunnustettu kumppanimme.

5.6 MUUTA
Estääksemme laittoman puuttumisen kolmannen osapuolen toimesta pyydämme kirjautuneen tietokoneen IP-osoitetta ja tallennamme sen.

Lisäksi kaikki tiedot, jotka koskevat Käyttäjäämme suojataan luvattomilta pääsy-yrityksiltä palomuurilla, eli tietokoneella, jossa käytetään monimutkaista turvallisuusteknologiaa, joka on tehty varta vasten suojelemaan yrityksen verkkoa internetiltä. Lisäksi yritys käyttää luotettavaa sisäistä tietojen salausta ja rajoituksiin perustuvaa turvajärjestelmää.


6. TIETOSUOJA

Meillä on tietosuojalain mukainen velvoite suojella kaikkea sinusta keräämäämme tietoa. MULTILOTTO käyttää johtavia teknologioita ja salausohjelmia turvaamaan tietosi ja pitämään yllä tiukkoja turvastandardeja estääkseen luvattomien tahojen pääsyn tietoihin.


7. LISÄTIETOJA

Jotta Verkkosivusto voi täyttää velvollisuutensa käyttäjiään kohtaan kokonaan, sen on täydennettävä MULTILOTON saamia tietoja kolmansilta osapuolilta saatavilla tiedoilla.


8. UUTISKIRJEET

Jos Käyttäjä haluaa tilata uutiskirjeemme, pyydämme häntä ilmoittamaan yhteystietonsa, kuten nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Jos Käyttäjä ei halua saada meiltä viestejä, hänen tulee tehdä tilausmuutos tilin asetuksissa tai klikata sähköposteissa olevaa linkkiä ”unsubscribe”.


9. VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE VAHINGOSSA PALJASTETTUJA HENKILÖTIETOJA KOSKIEN

MULTILOTTO pyrkii varmistamaan, että sen asiakkaat on suojattu parhain mahdollisin tavoin käyttämällä ajantasolla olevia turvatasoja, mutta MULTILOTTO ei hyväksy vastuuta sellaisista tilanteista, jotka eivät ole sen hallittavissa. Näihin luetaan muun muassa force majoure -tilanteet, luonnonkatastrofit tai muut ennalta-arvaamattomat tapahtumat, kuten sähkökatkot ja lakot.


10. YKSITYISYYDENSUOJAN HYVÄKSYMINEN – OLE HYVÄ JA LUE TÄMÄ TARKASTI

Kun klikkaat Hyväksyn-painiketta, hyväksyt rajoittamatta sen, että noudatat kaikkia tässä Yksityisyydensuojassa esitettyjä lausekkeita ja sinun katsotaan antaneen hyväksyntäsi henkilötietojesi käsittelyyn tässä Yksityisyydensuojassa määriteltyjen ehtojen mukaisesti.

Yksityisyydensuojaamme tulisi tutustua yhdessä Käyttöehtojen ja edellytystemme kanssa.

Vaikka MULTILOTTO ilmoittaa Käyttäjille kaikista muutoksista, jotka koskevat Yksityisyydensuojaa, suosittelemme painokkaasti, että käyt tarkistamassa tämän sivun tasaisin väliajoin.

? Help